Tjenester

Konsultasjon

Kongsberg Emballasje AS har vært i emballasjebransjen i over 20 år, og vi har opparbeidet verdifull erfaring, kompetanse og innsikt innenfor emballasjeløsninger for alle typer produkter. Ved produksjon av spesialtilpassede emballasjeløsninger tilbyr vi konsultasjon slik at ethvert unikt produkt skal få best mulig emballasjeløsning til best mulig pris. Vårt hovedfokus er å tilfredsstille kundene på best mulig måte ved å finne en optimal løsning som beskytter produktet best mulig.

Design

Kongsberg Emballasje AS besitter design- og tegnekompetanse, og basert på konsultasjonen kan vi selv utvikle emballasjeløsninger som tilfredsstiller kundenes behov. Vi innehar også stansemaskiner i produksjonen, og det medfører at vi kan utvikle og produsere alle typer emballasjeløsninger innenfor papp og innredning.

Print

Det er viktig å vurdere hvordan du som bedrift ønsker å fremstå mot kundene, samt hvordan du kan markedsføre bedriftsnavnet på best og enklest mulig måte. Én mulighet er å lage emballasjeløsninger med print av f.eks. bedriftens logo. Dette medfører en sterkere identitet på produktet som skal leveres, en god mulighet til å markedsføre bedriften, samt en fremstår som mer profesjonell. Vi i Kongsberg Emballasje AS har mulighet for å lage print på emballasjeløsningene, og vi hjelper deg gjerne med å identifisere bedriften din gjennom emballasjen på best mulig måte.

Prototyp

Dersom du er usikker på emballasjens fasong og størrelse, kan vi i Kongsberg Emballasje AS lage en prototyp for å fremvise løsningen før den videre settes i produksjon. Dette er en fin mulighet til å teste produktet i emballasjen, samt vurdere emballasjens funksjon og design.

Testing

Kongsberg Emballasje AS ønsker å tilfredsstille ethvert kundebehov og kundekrav, og vi gjennomfører gjerne drop-testing av emballasjeløsningene. Testingen innebærer å heve emballasjen til en bestemt høyde og deretter slippe den. En slik test gir en indikasjon på emballasjens funksjoner, samt forebygge risikoen for slag og støtskader av produktet ved lagring og transport.

Lagertjenester

Kongsberg Emballasje AS innehar egne lagerlokaler, og det medfører derfor effektiv vareflyt og korte leveringstider. Vi tilbyr også mulighet for leie av lagerplass ved større bestillinger, hvor det er ønskelig å motta emballasje puljevis over en gitt periode. Det medfører korte leveringstider dersom det skulle oppstå hastebehov på skreddersydd emballasje.

Pakketjenester

Kongsberg Emballasje AS tilbyr pakketjenester som kan hjelpe din bedrift med pakking av produkter i hensiktsmessige emballasjeløsninger. Vi innehar flere autoriserte pakkemedarbeidere med fokus på å sikre at produktene, under lagring og transport, skal komme trygt frem og uten skader til sluttkunden. Med andre ord har du og andre bedrifter mulighet til å unngå å bruke egne ansatte til pakking av produkter.

I dag har vi en egen pakkeavdeling hos FMC, samt vi innehar ansatte med ansvar for pakking og emballering for Dresser Rand. Vi har også utført flere kundeoppdrag for ulike bedrifter med pakking og emballering av produkter.