Bærekraft er en integrert del av forretningsstrategien til Kongsberg Emballasje AS

Vi er overbevist om at kreativitet, design og kvalitet kan gå hånd i hånd med miljøvennlige og kostnadseffektive løsninger. Det er bare å ha med seg dette fokuset helt fra starten.
Vår kunnskap og erfaring gir de beste betingelser for et førsteklasses resultat innen skjæring, fresing og annen behandling. Vår ambisjon er å alltid levere produkter med en kvalitet som oppfyller eller overgår våre kunders høye krav.
Vi søker alltid å forbedre interne prosesser som reduserer energiforbruk og klimagassutslipp, forbedrer forholdet mellom pakke og produkt og skaper mer miljøvennlige produkter.
Forutsetninger for resirkulering av emballasjemateriell er forskjellig fra kunde til kunde og fra marked til marked. Vi jobber tett med våre kunder for å finne optimale emballasjeløsninger som gir best mulige grunnlag for resirkulering hos sluttkunden.